Skip to content

High tea

De smaakvolle traditie van de High Tea is nu ook in Enkhuizen en omstreken te beleven. Geniet samen, thuis of op het werk, van Saskia’s High Tea en u zult versteld staan van de verrassende smaken van de Engelse keuken.

U start de High Tea met een klein seizoenssoepje met een hartige bite. Daarna proeft u diverse minisandwiches met zelfgemaakt, hartig beleg. In de derde ronde maakt u kennis met onze scones met romige clotted cream en fruitige jam. Tenslotte wordt u overvallen door onze uitgebreide zoetschotel, met allerlei kleine versnaperingen zoals cakejes, bonbons en taartjes. Natuurlijk worden al deze heerlijke hapjes begeleid door bijpassende theesmaakjes.

Onze High Tea is bijzonder geschikt voor een vrijgezellenfeestje, babyshower, verjaardag of jubileum.

Om de beleving compleet te maken, leveren wij bij de High Tea een compleet servies, wat we na afloop vuil meenemen, zodat u geen afwas heeft. How nice!

high tea enkhuizen chef stef catering noord holland
high tea chef stef catering

SASKIA’S HIGH TEA € 22,95 P.P. (MINIMAAL 15 P.)

Verrassende soorten thee in zakjes
Klein seizoenssoepje
Hartige sandwiches met divers beleg
Scones met clotted cream en jam
Diverse zoete hapjes, cakejes en taartjes
Bonbons

Extra (vanaf 15 p.)

Champagne
€ 3,95 p.p.

Voor bestellingen en informatie over het toevoegen van andere gerechten, neemt u gemakkelijk contact op met Saskia. Ook kunt u bij Saskia terecht voor informatie over bezorgen, allergenen en high teas voor groepen van meer dan 25 personen.

Bel Saskia

06 – 30 408 405