Skip to content

Lunch

Voor veel mensen is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag. Een frisse start met goed eten en echte koffie; een rustmomentje voor uzelf… vóór de drukke dag begint…

Zou het niet fantastisch zijn als u ook de lunch als een rustmoment met goed eten zou ervaren? Want we weten allemaal hoe dat nu gaat: u smeert thuis gauw een simpele boterham en u rent alweer naar de volgende klus. Of neemt u een broodtrommeltje mee naar het werk? En wat komt daar tussen de middag uit? Juist: kleffe kadetjes of slappe sla! Niet echt de energizer die u nodig hebt!

Terwijl de lunches van Chef Stef Catering zo gemakkelijk zijn! Naar aanleiding van uw telefoontje worden de lunches op maat samengesteld, ze zijn gezond, vers en verantwoord maar vooral ontzettend lekker. Chef Stef biedt een ruim assortiment aan: van huisgemaakte soep en verse, goedbelegde broodjes tot verfrissende sappen en smakelijke salades…

Even uit de drukte, weg van uw scherm of telefoon en rustig aan tafel gaan zitten. Ontspannen genieten van een heerlijke lunch. Hoe klinkt dat?

Salade met gerookte zalm enkhuizen
Baguette carpaccio enkhuizen west friesland chef stef catering
lunch catering enkhuizen

Informatie

  • Lunchgerechten zijn te bestellen van 11.30 tot 16.00 uur.
  • Wilt u verzekerd zijn van bezorging tijdens lunchtijd? Informeer tijdig bij Saskia naar de mogelijkheden voor uw bestelling.
  • Chef Stef Catering biedt bedrijven een interessante samenwerking aan: voor grote of terugkerende bestellingen is er méér mogelijk dan wij op onze website kunnen tonen. Informeer telefonisch bij Saskia naar de voorwaarden.
  • Indien het gekozen product niet (volledig) voorradig is, nemen wij contact met u op voor een alternatief.